Αντικέ Πετρώματα

Αντικέ Πετρώματα

Ένας διαφορετικός τρόπος επεξεργασίας της πέτρας αποτελούν τα Αντικέ πετρώματα. Τα Αντικέ πετρώματα είναι μια μοντέρνα τεχνοτροπία που μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορα είδη όπως σε όλους τους τύπους πετρωμάτων, κυβόλιθων και μαρμάρων.

Ακολουθήστε το link για να δείτε τα προϊόντα μας:

Αντικέ Πετρώματα Archives | Φυσικά Ελληνικά Πετρώματα Πεΐδη (greeknaturalstones.com)

Φυσικά Πετρώματα

Φυσικά Πετρώματα

Φυσικά πετρώματα είναι οι φυσικοί λίθοι, οι οποίοι διαθέτουν τα απαιτούμενα τεχνικά και αισθητικά χαρακτηριστικά για την παραγωγή τελικών προϊόντων κατάλληλων για εφαρμογές στην οικοδομική, στην αρχιτεκτονική και στην διακόσμηση. Πολλά από τα φυσικά πετρώματα χαρακτηρίζονται με βάση την ονομασία προέλευσης, έτσι και το προϊόν εξαγωγής από τα λατομεία μας είναι η χαρακτηριστική γκρίζα πέτρα, που είναι ευρέως γνωστή ως πέτρα Καβάλας. Το χρωματικό αισθητικό αποτέλεσμα μπορεί να έχει ποικίλες διαβαθμίσεις, ανάλογα με το είδος της κατεργασίας της επιφάνειας, ιδιότητα που μπορεί να αξιοποιηθεί κατάλληλα για τις διάφορες διακοσμητικές εφαρμογές.

Σκεπόπλακες

Σκεπόπλακες

Οι σκεπόπλακες είναι φυσικά πετρώματα που προέρχονται κατά βάση από σχιστόλιθους σε διάφορες διαστάσεις και χρώματα. Χρησιμοποιούνται κυρίως για να αντικαταστήσουν την κλασσική στέγαση των σπιτιών (κεραμίδια), καθώς αποτελούν ένα υλικό ελαφρύ, με υψηλή ανθεκτικότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες και  με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο. Με βάση τα χαρακτηριστικά αυτά η σκεπόπλακα Καβάλας αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή υλικά παγκοσμίως για την στέγαση σπιτιών με την συγκεκριμένη τεχνοτροπία.

Ακολουθήστε το link για να δείτε τα προϊόντα μας:

Σκεπόπλακες Archives | Φυσικά Ελληνικά Πετρώματα Πεΐδη (greeknaturalstones.com)

Σκαλοπάτια

Σκαλοπάτια

Τα πέτρινα σκαλοπάτια προκύπτουν κατόπιν επεξεργασίας σχιστόλιθων, πορόλιθων άλλα και πολλών άλλων υλικών, ενώ προτιμούνται έναντι των μαρμάρων λόγω της πολυχρωμίας τους και της ανθεκτικότητας τους. Γενικά είναι πλάκες με μήκος που διαφέρει ανάλογα με την παραγγελία, πλάτος συνήθως 30-35cm και πάχος περίπου 3cm. Οι διαστάσεις τους βέβαια μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών. Σημαντικό είναι πως τα πέτρινα σκαλοπάτια της Καβάλας χρησιμοποιούνται τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο εξαιτίας της αντοχής τους στον παγετό, την υγρασία και το χρόνο, επιπλέον βασικό τους  πλεονέκτημα είναι η μονοχρωμία (αποχρώσεις του γκρι).

Ακολουθήστε το link για να δείτε τα προϊόντα μας:

Σκαλοπάτια Archives | Φυσικά Ελληνικά Πετρώματα Πεΐδη (greeknaturalstones.com)

Είδη Κήπου

Ψησταριές

Ποικιλία επιλογών με χειροποίητες και καινοτόμες κατασκευές, για να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε ζήτηση. Κάντε κλικ για να δείτε την μεγάλη γκάμα προϊόντων μας.

Βρύσες

Όπως και στις ψησταριές ετσι και στις βρύσες διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία επιλογών και υπάρχει η δυνατότητα οποιασδήποτε τεχνοτροπίας επιθυμεί ο εκάστοτε πελάτης κατόπιν παραγγελίας.

Φούρνοι

Φούρνοι κατάλληλοι για επαγγελματική αλλά και ιδιώτική χρήση. Διατείθονται σε διάφορα μεγέθη και σχέδια.

Τραπέζια

Τραπέζια χειροποίητα για εξωτερική και εσωτερική χρήση που αντέχουν στον χρόνο.

Εκκλησάκια

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε εκκλησάκια για να καλύψουμε κάθε ανάγκη. Επισκεφτείτε το κατάστημα μας για να δείτε την μεγάλη ποικιλία μας ή κάντε κλικ παρακάτω για να επιλέξετε αυτό που επιθυμείτε.

Πηγάδια

Μεγάλη ποικιλία σε Πηγάδια που θα διαφοροποιήσουν και θα ομορφύνουν τον χώρο σας, πάντα εναρμονισμένα με υπόλοιπο τον περιβάλλοντα χώρο.

 

Η διαμόρφωση του κήπου τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον επαγγελματικό σας χώρο, μέσα από την τεράστια γκάμα των προϊόντων μας θα δώσει νέα πνοή στο κιόσκι σας, στο μπαλκόνι σας ή στον προαύλιο χώρο της εταιρίας σας. Υπάρχει δυνατότητα κατασκευής οποιονδήποτε διαστάσεων επιθυμείτε για την αρμονική διάπλαση του χώρου σας (σε εσωτερικό και εξωτερικό χώρο).

 

Επενδύσεις

Επενδύσεις

Η επένδυση τοίχου με πέτρα αποτελεί μοντέρνα και καλαίσθητη επιλογή για την διακόσμηση ενός σπιτιού, μιας επαγγελματικής στέγης ή ενός δημοσίου έργου. Προσδίδει έναν άλλο αέρα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού. Υπάρχουν πολλά είδη πέτρας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στη διακόσμηση του τοίχου, ως επένδυση και προσφέρουν ένα εξαιρετικά καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το link για να δείτε τα προϊόντα μας:

Επενδύσεις Archives | Φυσικά Ελληνικά Πετρώματα Πεΐδη (greeknaturalstones.com)

Διακόσμηση

Βότσαλα

Διάφορα χρώματα και διαστάσεις σε μεγάλες ποσότητες, παραδοτέες σε big bag ή σε σακούλες των 25kg.

Βραχόκηποι

Oι βραχόκηποι διατίθενται σε διάφορα χρώματα και μεγέθη.

Ψηφίδες

Ψηφίδες ή αλλιώς χαλίκια είναι ένα υλικό που μπορείς να τοποθετήσεις μόνος σου για να αλλάξεις την διακόσμηση του κήπου σου χωρίς να επενδύσεις σημαντικά χρήματα, μεταμορφώνοντας τον. Οι ψηφίδες βοηθούν στην διαμόρφωση και ανανέωση του κήπου, χρησιμοποιώντας μόνο φαντασία και προσωπικό χρόνο για την δημιουργία ενός πανέμορφου σκηνικού. Οι ψηφίδες ποικίλουν ως προς το χρώμα, την σύσταση και τις διαστάσεις .

Διακόσμηση

 

Η διακόσμηση είναι τόσο περίπλοκη ως έννοια και επάγγελμα όσο και η ταυτότητα και οι ανάγκες του ανθρώπου. Θα μπορούσε κανείς να περιγράψει την διακόσμηση ως ζωντανό οργανισμό. Ανανεώνεται και εξελίσσεται μαζί μας. Επηρεάζει και επηρεάζεται από την εποχή και τις ανάγκες του ανθρώπινου είδους από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα. Η διακόσμηση δεν είναι μόδα! Σίγουρα επηρεάζεται και από αυτήν αλλά δεν είναι αυτό! Διακόσμηση είναι η τεχνική που αναβαθμίζει το περιβάλλον διαβίωσης ή εργασίας και εξυπηρετώντας τις ανάγκες μας, μας προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η πέτρα αποτελεί διαχρονικά διακοσμητικό υλικό χάρη στην καλαισθησία και την ποικιλία που προσδίδει. Στον χώρο μας μπορείτε να βρείτε εκτός από την πληθώρα πετρωμάτων και άλλα διακοσμητικά υλικά για να ομορφύνετε τον χώρο σας όπως σιντριβάνια, αγάλματα, γλάστρες κ.α..

Δάπεδα

Ακανόνιστα

Φυσικά πετρώματα των οποίων το μέγεθος, το χρώμα και το σχήμα ποικίλει ανάλογα με την προέλευση τους, το ίδιο ισχύει και για το πάχος τους. Είναι πετρώματα ιδανικά για στρώση δαπέδων, για επενδύσεις τοίχων αλλά και για άλλες χρήσεις όπως πατήματα σε κήπους. Χαρακτηριστικό παράδειγμα τέτοιων φυσικών πετρωμάτων είναι οι σχιστόλιθοι.

Κομμένα

Τα φυσικά πετρώματα αυτής της κατηγορίας διατείθονται σε οποιαδήποτε διάσταση και πάχος ζητηθεί. Παρέχουν αρμονικό αποτέλεσμα και είναι κατάλληλα για στρώση δαπέδων και επένδυση τοίχων.

Γωνιασμένα

Πέτρα επεξεργασμένη στο χέρι. Ιδανική Λύση για αυτούς που έχουν βαρεθεί τα συνηθισμένα. 

Τα πέτρινα δάπεδα δεν φαίνονται εξαιρετικά μόνο στο εσωτερικό ενός χώρου αλλά μπορούν να αποτελέσουν το τέλειο υλικό για επιστρώσεις σε εξωτερικούς χώρους. Η αμεσότητα της οπτικής που σου παρέχεται τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό χώρο αποτελεί χαρακτηριστικό στοιχείο του σύγχρονου αρχιτεκτονικού σχεδιασμού λόγω της χρησιμοποίησης του ίδιου πετρώματος και στις δύο επιφάνειες. Ο σχιστόλιθος της Καβάλας ,αλλά και οι σχιστόλιθοι γενικότερα, είναι κατάλληλος τόσο για εξωτερική όσο και για εσωτερική εφαρμογή.

Γρανίτες

Γρανίτες

Ο Γρανίτης είναι ένα διαδεδομένο, φυσικό πυριγενές, πλουτώνιο πέτρωμα με κοκκώδη ιστό και όξινη σύσταση με μεγάλη σκληρότητα. Λόγω της σκληρότητάς του, ο γρανίτης χρησιμοποιείται ευρέως ως διακοσμητικό υλικό. Μετά από επεξεργασία και λείανση χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση κτιρίων και κυρίως με την εσωτερική και εξωτερική επένδυση προσόψεων, επίσης στη διακόσμηση τζακιών, σε κουζίνες και σπανίως σε δάπεδα. Επίσης, λόγω της σκληρότητας, του χρησιμοποιείται για την κατασκευή αγαλμάτων.

Φυσικοί Κυβόλιθοι

Φυσικοί Κυβόλιθοι

Οι φυσικοί κυβόλιθοι παράγονται σε διάφορες διαστάσεις με πρέσες υψηλής πίεσης, από διάφορα φυσικά πετρώματα όπως γρανίτες, σχιστόλιθους, ψαμμίτες, πορφυρίτες, ασβεστόλιθους κ.α.

Ακολουθήστε το link για να δείτε τα προϊόντα μας:

Φυσικοί Κυβόλιθοι Archives | Φυσικά Ελληνικά Πετρώματα Πεΐδη (greeknaturalstones.com)

Pin It on Pinterest

Share This